TOTS 21

Imatge d’on estarà ubicat el complex residencial. Foto: cedida.

Les necessitats canvien segons el conjunt de la població, així ho va destacar l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, durant la presentació del projecte del complex residencial per a la gent gran al Centre Cívic. Ahir, dimecres 21 d’agost, es va dur a terme la presentació a càrrec de la promotora TIBERTRAS SL, on va donar tota la informació necessària als veïns de Prades. Si 30 dels 39 apartaments es venen, la construcció estarà finalitzada per a finals de 2021.

 

El complex residencial constarà de 39 apartaments d’entre 45 i 50m2, el cost per apartament està previst de 87.000 euros. Cada apartament estarà equipat d’una cuina, bany, habitació doble i un menjador.

“Cada apartament disposarà de tot el que necessita una parella per viure plenament en un entorn agradable i amb la seguretat de tenir a prop tot el que necessiti.” – Promotora TIBERTRAS SL.

Imatge de la presentació, l’alcaldessa de Prades, Lídia Vargas. acompanyant a la promotora TIBERTRAS SL.

 

Per una banda, també comptaran amb un Centre de dia, el qual estarà a càrrec de l’Ajuntament de Prades. A més, estarà ubicat al costat del parc de bombers, a la sortida del poble direcció Montblanc – Vilanova de Prades. El projecte també contempla que hi hagi una infermera en horari nocturn els 365 dies l’any entre les 20 i les 8 hores.

Imatge de com serà el complex vist des de fora. Foto: Complex Residencial Prades.

Prades un lloc idoni pel tractament de malalties respiratòries per la seva ubicació i clima, ja que es troba en un altiplà d’uns 950 m sobre el nivell del mar al centre del massís muntanyós, és un lloc ideal per  a les persones que busquen calma i seguretat, segons  la promotora. L’edifici constarà de semisoterrani, planta baixa i dues plantes amb ascensor, on s’ubicaran els 39 apartaments d’entre 45 i 50m2.

 

L’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, ha valorat la presentació del complex de manera positiva davant les preguntes dels veïns de Prades:

 

A través de la web del projecte podem fer un tour virtual i veure com seran els apartaments. També hi haurà zones comunes com els serveis d’infermeria, manteniment, pàrquing, neteja, sala de televisor, biblioteca, sala de reunions, entre altres.

Imatge de com serà l’apartament. Foto: Complex Residencial Prades.

 

A hores d’ara, segons la promotora el complex residencial està previst per finals de 2021, les obres no començaran fins que 30 dels 39 apartaments estiguin venuts.

Andrea Palma