.

.

TOTS 21

Mireia Bové compta amb més d’una dècada d’experiència en el sector aeri, liderant els equips comercials i de màrqueting de Vueling per al mercat espanyol. Foto: Cedida

PortAventura World ha anunciat el nomenament de Mireia Bové com a nova Head of Sales and Market Development. Amb més de 14 anys d’experiència en el sector aeri, la responsable, amb estudis en Turisme i MBA per EADA Business School, compta amb una àmplia trajectòria en llocs de responsabilitat en l’aerolínia espanyola Vueling.

Bové ha desenvolupat una reeixida carrera professional dins de la companyia aèria, tant liderant equips de vendes i màrqueting com definint estratègies de mercat i polítiques de venda i de distribució durant més d’una dècada. Després d’incorporar-se a Clickair en 2007, Bové va formar part de l’impuls de l’àrea de grups i TTOO de l’empresa, desenvolupant nous mercats i rutes. En 2009, després de la fusió amb Clickair, va començar la seva carrera en Vueling, on ha ocupat posicions de responsabilitat per al mercat espanyol (principal font d’ingressos de la companyia) com Sales Manager (2012) o Country Manager (2018).

Com a nova Head of Sales and Market Development, Bové desenvoluparà el mercat nacional en col·laboració amb les principals agències i els mercats internacionals, que representen fins a un 40% del total de negoci de PortAventura World.

Redacció