.

.

TOTS 21

Imatge de la roda de premsa de presentació del ral·li a l’Auditori de la Diputació. Foto: Diputació

PortAventura Convention Centre serà, per 17è any consecutiu, la base d’operacions del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, que enguany celebrarà, del 20 al 23 d’octubre, la seva 57a edició. La divisió d’esdeveniments de PortAventura World oferirà per al desenvolupament reeixit de la carrera diverses sales del seu centre de convencions, a més de part dels aparcaments del resort i allotjament als seus hotels per a tots els equips que ho requereixin.

La cita esportiva ha presentat el seu programa per a 2022 i un nou recorregut que, en aquesta edició i per primera vegada en la seva història, donarà entrada a una competició exclusiva de vehicles híbrids, en un exercici progressiu que afavoreix un desenvolupament de la prova cada vegada més sostenible i respectuós amb l’entorn de Salou i les diferents ciutats de la demarcació de Tarragona que formen part del seu itinerari. PortAventura Business & Events manté un sòlid compromís amb la consecució dels ODS establerts per les Nacions Unides, igual que la resta del resort, la qual cosa afavoreix que l’espai es trobi totalment alineat amb els valors que promou la carrera.

En aquest sentit, el director general de PortAventura World, David García, ha afirmat que “per a nosaltres, romandre al costat d’aquesta emblemàtica carrera any rere any ens omple d’orgull. En aquesta edició, a més, s’ha presentat un format que introdueix als vehicles híbrids, en línia amb el compromís sostenible que també s’impulsa des del nostre resort i que ens fa sentir-nos més alineats que mai amb la seva organització”.

El Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada opera en el marc de la FIA Sustainability Programme Accreditation, la qual cosa implica la implementació de mesures concretes per a calcular i compensar les emissions de diòxid de carboni que genera i la col·laboració amb els agents ambientals de la zona per a sensibilitzar tant als participants com al públic.

Redacció