.

.

TOTS 21

Pol Teruel amb el trofeo. Foto:cedida

Pol Teruel, del Golf Costa Daurada, s’ha proclamat Campió del Món Sub12 a la Final Champion of Champions 2022. “No ens podem sentir més satisfets per la progressió, esforç i qualitat humana d’aquest jove jugador”, afirmen des del club.

Per si no n’hi hagués prou, Pol s’ha proclamat campió ni més ni menys que a Irlanda del Nord, al camp de Nick Faldo, amb tres rondes al·lucinants de -3, -3 i -3 per a un total de -9 en 3 dies, aconseguint així el millor resultat del torneig.

Pol Teruel i el seu pare Cristobal Teruel al camp de Nick Faldo a Irlanda. Foto: cedida.

El jove jugador del Club de Golf Costa Daurada de Tarragona es va imposar en les 3 rondes per sota del par 68, 69 i 69 , 6 cops menys que el canadenc Karson Huribert i 7 del nord-irlandès Adam Doherty per a un magnífic resultat total de -9. No sols va aconseguir el triomf en la seva categoria Sub-12 anys , sinó que ningú de la resta de categories va aconseguir fer millor score.

Amb aquest resultat Pol Teruel ha aconseguit la invitació per a jugar la final SUB 16 que es disputarà en el Camp de la Sella (Alacant), els pròxims dies 2, 3 i 4 de setembre. Si repeteix resultat accedirà a la 26th FALDO SÈRIES GRAND FINAL mundial a DUBAI la primera setmana de novembre.

Marta Cerrillo. Foto: Golf Costa Daurada

“També volem felicitar i donar l’enhorabona a Marta Cerrillo com a Subcampiona Sub12 Femení”, afegeixen des de l’entitat.

Redacció