TOTS 21

Els actes amb motiu d’aquesta celebració es duran a terme a les Antigues Escoles i s’iniciaran a les 11 del matí.

La Llumeneta ha arribat a la seva majoria d’edat i és per això que Perafort acollirà, aquest dissabte, una festa d’aniversari que inclou diversos actes. Fa 18 anys que el Centre de Joventut va recuperar aquest element del bestiari popular que, amb una llargada de 10 metres, s’ha convertit en un dels elements imprescindibles en les celebracions que es realitzen al municipi.

Els actes amb motiu d’aquesta celebració es duran a terme a les Antigues Escoles i s’iniciaran a les 11 del matí. En primer lloc, es realitzaran diversos jocs tradicionals en els quals tothom hi està convidat a participar per passar una bona estona. En acabar, tindrà lloc un vermut popular que anirà seguit per un dinar de motxilla per al que cadascú portarà el seu menjar.

A partir de les sis de la tarda, la diversió continuarà a Perafort amb la celebració de diversos jocs d’aigua i també d’una festa Holi que omplirà de color i bon ambient el municipi. En acabar aquestes activitats, tindrà lloc un sopar de motxilla que aplegarà de nou, tots aquells que vulguin compartir aquesta jornada festiva.

La festa amb motiu del 18è aniversari de la Llumeneta finalitzarà amb música. A partir de les 23.30 h, se celebrarà la Nit Jove que comptarà amb el directe dels Proleband i amb la sessió de DJ Ceba. D’aquesta manera es posarà punt i final a una jornada festiva a Perafort, amb diversos actes oberts a tothom.