.

.

TOTS 21

El pilot tarragoní segueix a bon ritme el seu repte d'arribar el pròxim dimecres a Rosàrio. Foto:Dakar2015

El pilot tarragoní segueix a bon ritme el seu repte d’arribar el pròxim dimecres a Rosàrio. Foto:Dakar2015

El Dakar ha entrat ja a Bolívia penúltim país de l’edició d’aquest any, abans de retornar a argentina per a disputar les dues últimes etapes el pròxim dimecres. La caravana de cotxes i camions ha disputat una setena etapa que ha estat de descans per les motos que ja tornaran a competir en territori bolivià.

Marc Pedrola segueix la seva escalada progressiva de posicions i ja ocupa una més que meritòria 85a posició amb la que ha gaudit de la jornada de descans.

El pilot salouenc que va iniciar el ralli en el lloc 121 ha retallat fins a trenta-sis llocs en cinc etapes. Pedrola que té com a clar objectiu acabar aquest Dakar sembla que ja ha superat els fantasmes de la darrera edició i d’aquella fatídica cinquena etapa.

L’última etapa disputada per les motos en aquest Dakar, tota en territori xilè i entre Antofagasta i Iquique va deixar una de les anècdotes d’aquesta edició quan la policia xilena va detenir al pilot de motos Matteo Casuccio i al de quads Kess Klone. Els dos havien perdut la pista correcta i van endinsar-se per una pista que passava per territori arqueològic protegit, els dos van quedar en llibertat gràcies a la gestió de l’organització.

Quim P. Casadesús