.

.

TOTS 21

L’home va ser aturat pels agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja i li van denunciar per conduir amb una taxa d’alcohol de 0’61 mg/l.

Agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja del torn de nit van detenir un home per desobediència greu als agents de l’autoritat.

A les 23:10 aproximadament del dia 25 d’octubre una patrulla de la Guàrdia Municipal de la Canonja que realitzava tasques de vigilància va observar un vehicle conduint de forma anòmala i en zig-zag per la rambla Collblanc de la localitat.

La patrulla va aturar el vehicle i va comprovar com el conductor mostrava clars símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol, li van fer la prova d’alcoholèmia donant un resultat positiu de 0’61 mg/l, motiu pel qual va ser denunciat.

Però tot es va torçar quan els agents li van dir que el vehicle anava a ser retirat amb la grua ja que no hi havia cap persona que es pugues fer càrrec. El denunciat va mantenir una actitud irrespectuosa davant els funcionaris i es va tancar amb claus al vehicle, encara que els agents li van advertir que això es podria considerar un delicte de desobediència.

Quan la grua va arribar al lloc, malgrat els advertiments dels agents , aquesta persona va continuar desobeint les ordres, i els guàrdies es van veure en la obligació de forçar la porta i un cop van poder obrir-la, van procedir a la detenció de la persona per un presumpte delicte de desobediència greu.

Redacció