.

L'atleta grana ha competit en dues proves amb la selecció de Bulgària

L’atleta grana ha competit en dues proves amb la selecció de Bulgària

Nascut a Sofia i català d’adopció, el jove atleta del Gimnàstic de Tarragona es va proclamar campió nacional de Bulgària en la prova dels 400 metres, donant-li el bitllet per participar en els Jocs Europeus de Minsk 2019.
Fa 3 anys que es va iniciar a l’escola d’Atletisme del Gimnàstic de Tarragona, i ara, amb 19 anys, ja ha representat la seva selecció en uns campionats europeus. Va ser la setmana passada a Minsk, Bielorússia, quan Georgiev va competir en els 4×400 metres i en la prova de relleus 800x600x400x200 metres, on el seu país es va classificar en quarta posició i no va poder avançar a les semifinals ja que només ho feien els dos primers combinats en creuar la meta.
El jove corredor del Nàstic va mostrar el seu sentiment pel Nàstic a la vila olímpica i a la pista de la prova continental, i ha destacat que per a ell és una “experiència molt bona pel fet de córrer davant atletes de primer nivell que fins ara només havia vist per la televisió.”
Resideix a Vila-seca i entrena amb el Nàstic a l’Anella Mediterrània, escenari de la 34ena edició del Campionat d’Espanya sub-23 aquest passat cap de setmana. El grana creu que “la competició a Minsk em servirà per motivar-me i continuar millorant per la propera prova que serà la Copa de Europa del mes d’agost.”