.

.

TOTS 21

El cap de llista de Vila-seca Segura, Pere Segura, encaixant les mans amb el cap de llista del PSC, Ivan Navarro, durant la presentació de l’acord de govern. Foto: ACN

Un ampli grup de militants socialistes de Vila-seca ha signat un document contrari al pacte amb Vila-seca Segura i afirmen sentir-se enganyats. Afirmen que en una assemblea celebrada el 31 de maig es va decidir que ‘en cap cas’ es pactaria amb la formació de Segura i en tot cas mai pactarien en solitari amb altres forces, segons el comunicat.

Així, 15 dels 21 afiliats han signat un document en què acusen la Federació de Tarragona de desencadenar ‘autoritàriament’ la decisió. Afegeixen que els dos regidors del PSC que s’incorporaran a l’equi d govern no tenen ‘la força suficient’ per ser providencials ‘perquè tampoc faciliten la majoria de Vila-seca Segura’. És a dir que eren altres formacions les que havien de facilitar la governabilitat.

Els signants del manifest, molts d’ells històrics militants amb dècades de recorregut al partit, se senten ‘enganyats i manipulats’, per aquest motiu han decidit apartar-se de l’agrupació. Alguns d’ells, fins i tot, no descarten trencar el carnet. Entre els signants hi ha antics alcaldables com Carme Aleu, i exregidors d’anteriors mandats com Pep Aleu, Rafael García Barrios i Estela Martín.

En el manifest demanen perdó als votants. Afirmen, a més, que el suport al manifest va més enllà dels signants, que ja suposa el 70% de la militància del PSC a Vila-seca.