.

.

TOTS 21

Manolo Reina, a la dreta, durant la roda de premsa de comiat. Foto: Cedida

Manolo Reina, a la dreta, durant la roda de premsa de comiat. Foto: Cedida

L’heroi de la permanència assolida al darrer partit d’aquesta temporada deixa el Nàstic de Tarragona per passar a formar part de les files del Mallorca de Vicente Moreno. Durant el comiat, Reina s’ha mostrat emocionat en tot moment, i ha trencat a plorar quan recordava totes les persones que deixa enrera, segons afirma Tarragona Ràdio.

El desgast sofert en una temporada molt complicada a nivell esportiu, físic i personal ha desembocat en la necessitat d’un canvi d’aires, que li ha ofert el Mallorca amb un contracte de quatre anys. Reina ha valorat molt positivament l’estada a Tarragona, i ha destacat el dia de l’ascens a Segona de la temporada 2014-2015 i el penal aturat contra l’UCAM en el darrer partit d’aquesta temporada com un dels millors moments al Nàstic.

La directiva va acceptar el desig de marxar del porter, una de les «decisions més difícils» que mai ha pres el porter. El mateix president Andreu ha confirmat que l’única condició per rescindir el contracte i no cobrar traspàs era que Reina recalés en un equip com el Mallorca, on se li oferís un projecte a llarg termini.