TOTS 21

Imatge de l'estació de tren de Tarragona

Imatge de l’estació de tren de Tarragona

El PP de Tarragona ha ‘celebrat’ l’anunci realitzat aquest dimecres per part del Govern d’Espanya d’invertir 3,16 milions d’euros per l’execució de les obres de remodelació de l’estació de Tarragona durant aquest 2016, justament en plena campanya electoral.Es tracta de 3 milions menys dels pressupostats inicialment.

La inversió inicial prevista per dur a terme la remodelació era de 15 milions d’euros, però des del govern central ja es va dir que no es podria assumir aquesta quantitat. Al febrer del 2015 es van prometre prop de 6 milions d’euros, però finalment, la quantitat total serà de 3 milions.

Segons ha afirmat el cap de llista de la província a les eleccions generals, Jordi Roca, es tracta d’”una nova mostra del compromís que el Govern del PP té amb les infraestructures de la província”.

L’actuació té per objecte garantir la plena accessibilitat en els trànsits per l’interior de l’estació i augmentar els nivells de seguretat i de confort de les instal·lacions per oferir un millor servei als clients del ferrocarril. Així, s’instal·larà a les andanes principals un ascensor i dues escales mecàniques per cada andana. Els treballs també suposaran la col·locació d’un nou paviment, que inclourà una franja de seguretat a la vora de les andanes .

Aquestes operacions es compatibilitzaran amb els treballs d’instal·lació del tercer carril i amb l’execució de la nova passarel·la superior que desenvolupa el Port de Tarragona, amb l’aportació del Govern d’Espanya.

“Ens vam comprometre a començar les obres al 2016 i hem complert, tindrem una estació digna. Mentre altres parlen, nosaltres passem als fets”, ha reiterat Roca.