TOTS 21

El proper diumenge 20 de maig l’Auditori Josep Carreras acollirà un concert de l’Orquestra Händel a les 7 de la tarda.

Durant els seus gairebé trenta anys d’història, l’Orquestra Händel, dirigida ara per Rafael Fabregat, s’ha nodrit del repertori habitual de les agrupacions de cambra – del barroc fins al segle vint– i ha estrenat, també, obres contemporànies o arranjaments per a cordes de peces simfòniques. Una trajectòria que ha volgut compaginar, curs darrera curs,  la tasca pedagògica amb l’assoliment d’objectius artístics, sovint arriscats.

Un llarg itinerari com aquest, fa inevitable el retrobament amb partitures que, en el passat, ja van ser interpretades per aquesta mateixa formació. Es el cas de la ‘Suite Saint Paul’ de Holst, ‘Puigsoliu’ de Serra o el mateix Adagietto de Mahler; fragments de la història de la música que són, alhora, part d’una crònica d’esforç, aprenentatge i aventura.

Velles obres que els joves músics de la Händel van oferir, anys enrere, i que tornen, redescobertes, a les mans de nous intèrprets.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori  www.auditorijosepcarreras.cat