.

Una imatge del partit. Foto: Cedida

Els homes de Pere Martínez van guanyar ahir diumenge per 7-3 al Tàrrega. Es va poder veure un gran joc per part dels locals amb una primera part esplèndida, on amb només un únic gol, la victòria semblava clara, tot i que al final del partit podria haver-se complicat.

Ben aviat al minut 5 els blanc-i-blaus s’avançaven al marcador per mitjà d’Adri Frutos, un gol que va ser l’únic de la primera part, on es van generar diverses ocasions desenvolupant el joc que l’equip venia buscant des de la pretemporada.

Era a l’inici de la segona part on l’huracà torrenc va arribar al Pavelló ‘Els Caus’, i feien pujar 4 gols a l’electrònic obra de Rafa López, Edu Monserrat, Fuad Koujili i Despan Andrei. Amb aquest marcador a l’electrònic els torrencs van cometre algunes errades defensives que acompanyades a de la ofensiva rival per part del Tàrrega per remuntar el partit van convertir-se en 3 gols a favor d’ells. El Sènior A va saber reaccionar i a falta de dos minuts Jeroni Rañé i de nou, Adri Frutos sentenciaven el partit. Els de la torre ocupen la desena posició en lliga de 14 equips participants a la Divisió d’Honor.

Al finalitzar, Edu Monserrat, comentava que “estem molt contents del plantejament del partit i del joc realitzat i esperem que en les següents jornades prenguem el partit d’avui com a referència”.

El proper partit el primer equip es desplaçarà per primer cop fora de Catalunya en els seus 4 anys de vida, marxa a Aragó amb un bus que està obert a tots els aficionats reservant al 609532663, serà a Fraga, província d’ Osca, dissabte a les 19:30h.