.

.

TOTS 21

A partir del dimarts 1 de desembre, la població de referència del CAP de Bonavista disposarà d’un nou canal per contactar amb el seu Centre d’Atenció Primària a través de l’aplicació whatsapp. Una via que permet facilitar l’accés telefònic assegurant una resposta àgil “amb criteris de seguretat i qualitat”, segons ha informat aquest dilluns l’Institut Català de Salut (ICS) en nota de premsa. El canal “garanteix una atenció i gestió de la petició dels usuaris, des del CAP, en les següents 24 hores de rebre el missatge. Es pot contactar a través del número 634742333, de dilluns a divendres, de 8.00 h a 20.00 h”.

Recordem que altres centres sanitaris de la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona com Salou, Miami Platja i Torreforta-La Granja ja disposen d’aquesta nova via “amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris/es al seu centre de referència. Tot i això, cal recordar que els usuaris dels Centres d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona continuen tenint al seu abast els canals habituals existents (telèfon, web, correu electrònic, etc.)”, continua el comunicat.

Per a gestions, consultes o per demanar cita al CAP, es pot enviar un missatge a través del web de programació de visites  ics.gencat.cat trucant al seu cap de referència o al telèfon 933268 901, també mitjançant  un correu electrònic a ciutadaniacampdetarragona.ics@gencat.cat

Redacció