.

Un moment de l’encontre celebrat a la pista d’Anagan Olivar. Foto: CBT

L’Ibersol CBT segueix intractable. Els tarragonins han tornat a gunayar, aquesta vegada a la pista d’Anagan Olivar, amb solvència. El partit ha estat igualat durant els dos primers quarts, però després del descans, els blaus han premut l’accelerador a nivell ofensiu i han demostrat una gran concentració i solidesa defensiva. Dani Tugores ha estat el millor jugador del partit, amb 24 punts, 4 rebots, 4 assistències i 28 de valoració.

Els blaus entraven al partit molt concentrats, tot i ser els locals els que s’anotaven la primera cistella. Ràpidament els de Berni li donaven la volta al marcador amb un parcial de 0 a 6 i agafaven el control del partit. La defensa tarragonina estava molt atenta, tant en la pressió al rebre com en camp defensiu, amb una zona que donava els seus fruits. Els joves jugadors aragonesos no abaixaven els braços i aconseguien equilibrar les forces a falta de tres minuts pel final del quart (11 – 11). L’Ibersol CBT perdia una mica de fluidesa però s’anotaven el primer parcial gràcies a un triple de Joan Güixens en els darrers segons (17 – 20).

Olivar començava el segon quart amb un joc ràpid i dinàmic, aconseguint posar-se de nou per davant en el marcador (24 – 23). El partit passava a una fase d’intercanvi de cops fins que un 2+1 de Tugores donava un avantatge de quatre punts als blaus (26 – 30). Una renda que es convertia en igualada gràcies a la bona defensa local i el seu encert en el tir exterior (34 – 34). Berni ordenava de nou pressionar tota la pista, i Torres, Pape i David Fernández, amb un triple, assumien l’anotació del seu equip (36 – 41). El joc dels blaus tornava a ser senzill i efectiu, i la seva defensa, contundent. D’aquesta manera marxaven al descans amb una renda de vuit punts, la màxima fins al moment (36 – 44).

L’Ibersol CBT tornava de vestidors més concentrat que mai. Una cistella de Torres i Pape des de la línia de tres per partida doble, portaven el marcador més enllà dels 10 punts (37 – 52). En defensa, les mans dels jugadors de Berni arribaven a tot arreu. Robaven fàcilment i, poc a poc, anaven augmentant la distància (39 – 58). Pape Mbaye seguia amb la ratxa anotadora, amb el seu tercer triple i l’equip trencava el partit arribant als 20 punts de renda (41 – 61). El nivell de concentració i la intensitat defensiva de l’equip de Berni eren les claus del quart, al que s’arribava al final amb un resultat de 51 a 65.

Als blaus els costava entrar de ple en el darrer quart, i necessitaven que passessin dos minuts per tornar a apoderar-se del joc. Apareixien Torres i Tugores, amb un acció de 2+1 i amb un triple (54 – 75), per tornar a demostrar que el partit era de domini tarragoní. Els darrers minuts eren un tràmit, en els quals els jugadors d’Anagan Olivar intentaven retallar diferències amb algunes jugades de qualitat, però el partit se l’emportaria l’Ibersol CBT amb un resultat de 69 a 88.