TOTS 21

 

El Club Bàsquet Tarragona tornara a tenir baixes, i Berni Álvarez no podrà comptar amb Adrià Duch ni Pape Mbayé.

L’Ibersol CBT juga aquest dissabte l’últim partit de la temporada. El pavelló del Serrallo serà l’escenari per acomiadar un curs que ha estat marcat per les dificultats en forma de lesions i baixes. L’últim partit no serà una excepció, i Berni Álvarez no podrà comptar amb Adrià Duch, que es va torçar el turmell la setmana passada a Girona ni Pape Mbayé que ja fa jornades que no juga per una lesió muscular. Amb les baixes de Duch i Pape es confirma un fet gairebé històric en la temporada blava, i és que no hi ha hagut cap jornada en què Berni Álvarez pogués comptar amb tots els seus jugadors. Passi el que passi, l’Ibersol CBT acabarà la temporada en la vuitena posició, els blaus tenen l’average perdut amb els Mataró i Sant Josep, els dos equips que els supera a la cassificació, i guanyat amb Sant Adrià, equip que es troba a una victòria de l’Ibersol CBT. D’aquesta manera, l’únic que està en joc és la possibilitat d’acabar amb una balança favorable de victòries i derrotes, i el que és més important, acabar la temporada amb una victòria davant de l’afició.

Arenys Bàsquet tampoc té res en joc al partit de demà, el rival de l’Ibersol CBT ha fet una gran temporada, especialment una gran segona volta que els ha fet somniar amb el play off, finalment Arenys s’ha mantingut en les posicions còmodes de la classificació i ocupa la cinquena posició amb 15 victòries i 10 derrotes. Arenys Bàsquet està format per jugadors de la pedrera del Joventut de Badalona. Busquets, Parra, Parrado, Cuevas, Zagars, Molins són alguns dels jugadors que alternen els partits amb l’Arenys Bàsquet i entrenaments amb el primer equip del Joventut de Badalona. Alguns d’ells ja han debutat a la lliga ACB. Joel Parra, amb 17,9 punts per partit i 7 rebots, és el jugador més important de l’Arenys, un jugador amb un futur molt important per endavant, ja que està cridat a ser un referent del Joventut de Badalona els propers anys. Arnau Parrado, amb 11,7 punts és un altre dels jugadors clau de l’Arenys. Didac Cuevas és el director de joc de l’equip, amb 9,4 punts per partit és un dels jugadors més explosius de la lliga.

L’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, ha comentat el partit del dissabte «ha sigut una setmana una mica especial, és la darrera jornada tots junts i els jugadors ja marxen, nosaltres hem intentat tenir una setmana normal i que el nostre ritme competitiu sigui el millor». El tècnic cebetista ha comentat també que «tenim ganes de competir davant de la nostra gent, juguem contra un equip jove que juga amb molt de ritme»