TOTS 21

Fotogtafia de família de la presentació de l’opuscle. Foto: Cedida

L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest divendres la presentació de l’opuscle sobre l’avellana de muntanya. Convocats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i Alimentació (DARP) i per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP), han assistit la majoria dels autors i autores que escriuen a l’opuscle i l’alcalde de Vilaplana, Josep Bigorra.

En el transcurs de l’acte s’ha remarcat l’interès de l’avellana de muntanya com una activitat econòmica molt important pels pobles de les serralades tarragonines, així com la importància del cultiu en el paisatge. Segons afirmava Josep Moragas, president de l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, «hem pres el compromís de mirar de fer les II Jornades de l’Avellana de Muntanya en la part final d’aquest 2021. El Cap de Serveis Territorials del DARP, Jaume Boada, s’ha felicitat que una entitat com la nostra hagi endegat un projecte com aquest, que no hauria estat possible sense l’impuls que el DARP ofereix al sector de l’avellana».

La versió digital de l’opuscle es troba a disposició de tothom al següent lloc web (www.aamp.cat) i, properament, es distribuiran els 1.600 exemplars en paper a diferents punts dels pobles que formen part de les Muntanyes de Prades.

Redacció