.

Escola del Rugby Tarragona a Tordera

Aquest dissabte 17 de maig de 2014 l’Escola del Rugby Tarragona va viatjar fins a Tordera per participar en la Trobada d’Escoles de Rugby organitzada per la Federació Catalana de Rugby; malgrat comptar amb pocs efectius el balanç de la jornada va ser molt positiu.

L’Escola del Rugby Tarragona va matinar molt aquest dissabte per poder arribar a temps després de dues hores de viatge a la Trobada que la Federació Catalana i el Rugby Tordera organitzaven a Blanes. Tot i que l’expedició va viatjar mermada per algunes baixes de darrera hora (9 absències entre U10 i U14) la jornada va resultar força positiva pels objectius formatius de l’Escola.

Els U14 amb 11 Efectius (Oscar, Dani, Javier, Pau, Ivan, Ailin, Andy, Xavi M, Cristian, Xavi S i Jordi) van mostrar una millora d’actitud i joc col·lectiu respecte a darreres actuacions que va satisfer molt els entrenadors. Dels 4 partits disputats vam perdre ajustadament contra Vallès i L’Hospi, i clarament contra Barça, mentre que en el darrer van aconseguir una important victòria davant ARPN.

Els U10 van comptar amb 8 jugadors (Eloy, Albert, Eric, Luca, Àngel, Leo, Diego i Adrià) i van tornar a destacar per la seva intensitat en els partits. Van jugar amb ARPN, Barça, Vallès, Enginyers i Sant Cugat aconseguint 2 victòries 1 empat i 2 derrotes, un balanç molt positiu. En aquesta ocasió els Babies van fer el seu entrenament habitual al Complex Educatiu. Sembla que la temporada de Trobades ha finalitzat i ara toca anar als tornejos d’estiu.

Bon paper dels Sub16 als Campionats d’Espanya

Els infantils o Sub 16 del Rugby Tarragona aquest cap de setmana han viatjat a Valladolid per participar en el Campionat d’Espanya que ha organitzat la Federación Española de Rugby a les instal·lacion del VRAC. Esl Voltors van jugar ahir dissabte tres partits contra Ciencias RC, TR Boadilla i CD Arquitectura. Dels tres partits en van perdre dos i en van guanyar un, quedant tercers del seu grup.

Els infantils o Sub 16 del Rugby Tarragona  a Valladolid

Els infantils o Sub 16 del Rugby Tarragona a Valladolid

El diumenge han jugat contra CEU i han perdut però han aconseguit 17 punts contra XV Hortaleza que n’ha obtingut 19, cosa que ha donat als tarragonins el quart lloc de la Classificació de Plata.

L’equip guanyador del Campionat d’Espanya ha estat el RC Sant Cugat que ha disputat una final molt renyida amb els amfitrions VRAC Quesos Entrepinares obtenint però una ajustada victòria de 5-8.

Victòria dels cadets en quarts de final de Copa Catalana

D’altra banda, dissabte els cadets del Rugby Tarragona es van desplaçar a L’Hospitalet per jugar el segon partit de la Copa Catalana després d’haver guanyat el cap de setmana anterior a Osona Crancs. El partit es va disputar a les instal·lacions de La Feixa Llarga a les 14,30h de la tarda i finalitzà amb la victòria dels Voltors i un marcador de 19-33.

Una imatge dels cadets del Rugby Tarragona a L'Hospitalet

L’encontre, que es preveia tens, es va iniciar amb un clar avantatge dels tarragonins en els primers minuts que van fer un assaig als 10 minuts i van transformar; al cap de tres minuts arribava un altre assaig i al cap de sis minuts el tercer que posava el marcador en 0-21. Els locals van reaccionar i abans de la mitja part van fer un assaig i els Voltors un altre, acabant aquest primer temps amb un resultat de 7-28. La segona part va ser molt més intensa amb els locals que recobraren confiança i uns Voltors que van tenir uns primers minuts fluixos, tot i que van saber recuperar-se i tornar a donar ritme a l’encontre que finalitzà amb un resultat de 19-33.

Amb aquesta victòria els cadets passen a semifinals de la Copa Catalana que es jugaran el proper cap de setmana del 24 i 25 de maig.