Les noves instal·lacions de l’escola britànica Jigsaw British School obriran les seves portes el 9 de gener

Imatge virtual del projecte abans de les obres

Jigsaw British School obrirà les portes de la nova escola el proper dilluns 9 de gener de 2017. Els 85 alumnes que havien començat el curs 2016/2017 a l’antic centre de l’Avinguda Maria Cristina de Tarragona començaran el segon trimestre en aquestes noves instal·lacions situades a la població de El Catllar, enmig d’un marc envoltat de natura, tranquil·litat i de fàcil accés a través de la sortida El Catllar de l’autovia A-7.

La nova escola de Jigsaw British School consta d’una primera fase de 1350 m² construïts i donarà servei a tots els alumnes fins a la etapa de primària. Més endavant, es farà una ampliació del centre per donar cabuda als alumnes fins a la etapa de batxillerat. Les noves instal·lacions estan dotades de 10 aules on s’impartiran les classes, una sala polivalent, una sala sensorial, una biblioteca i una aula de música. A més a més, compta amb una cuina pròpia, sala de menjador, servei de transport i molta zona exterior rodejada de boscos.

Per celebrar la finalització de les obres, el dissabte 7 de gener es muntarà una festa per presentar les noves instal·lacions a les famílies dels alumnes. Sobre les 11 h es farà una visita guiada a les famílies per ensenyar la nova escola. Sobre les 12 h hi haurà una obra de teatre en anglès per a tots els infants de l’escola. Després de l’espectacle hi haurà un refrigeri per a totes les famílies, infants i mitjans de comunicació convidats.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *