.

.

TOTS 21

Imatges extretes de diferents usuaris del Facebook Millorem Salou.

El confinament de gairebé 200.000 persones a la comarca del Segrià aquest passat dissabte per un rebrot de la covid-19 ha tornat a servir de recordatori que la pandèmica no està vençuda ni de bon tros. Tambbé ha servit per mobilitzar de nou a la ciutadania sobre elscomportaments relaxats que es venien apreciant es del final de l’Estat d’alarma. I les situacions generades en els locals de ciutats de costa són un exemple dels perills de la inconsciència. El Facebook Millorem Salou, amb milers de seguidors, es feia ressó aquest diumenge d’una actuació duta a terme la passada matinada en un establiment d’oci nocturn al carrer Carles Buïgas.

“Amb els rebrots i tot ser humà sense mascaretes”, afirma una de les internautes, mentre un altre també aprofita per penjar una fotografia presa segons ell a les 3 de la nit on es veu una gentada sense distància mínima de seguretat ni mascaretes apinyada al voltant d’un establiment de festa.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquest diumenge a tarragona21 que van dur a terme una actuació habitual per control de temes administratius en un local del carrer. Encara que va acabar “sense incidències”, les fonts de la policia catalana consultades no descartaven l’aixecament d’acta per alguna irregularitat.