.

.

TOTS 21

Imatges de l’assemblea. Fotos: Cedides

L’assemblea del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) ha elegit per unanimitat del 86% d’afiliats que han exercit el seu vot, a Oliver Klein com cap de llista i candidat a l’alcaldia de Cambrils per aquesta formació.

Durant la seva intervenció, Klein ha destacat que “a la llista que properament aprovarà l’assemblea, li agradaria comptar amb el mateix equip de regidors que l’ha acompanyat fins ara i que estan fent una gran feina al front d’Urbanisme i Obra Pública, Esports i Joventut ”. En aquest sentit, ha dit que “Cambrils necessita continuïtat en la tasca de govern iniciada fa un any i que ha servit per a que el nostre municipi recuperés l’empenta que en els darrers anys, pandèmia a banda, havia perdut. Les obres de la Rambla Jaume I, la transformació de l’espai de l’estació vella, l’avinguda de l’Esport, el polígon Belianes, el nou Festival Internacional de Música (FIMC) i molts altres temes són la millor prova d’aquesta recuperació”. El cap de llista del NMC també ha posat èmfasi en que “la campanya electoral no el distraurà de la feina de governar que és el que importa als cambrilencs i cambrilenques”. Les darreres paraules de la seva intervenció les ha dedicat a enumerar alguns dels objectius pendents pel proper mandat com “la millora de l’avinguda de la Diputació, el carrer Orquídies, la peatonalització del carrer Hospital i també la de l’entorn del Celler i del Mercat de la Vila”.

Oliver Klein és Doctor en Ciència Política, especialista en Relacions Internacionals. Ha estat professor a la URV, fundador del NMC, portaveu i regidor del NMC al nostre consistori, i actualment és l’alcalde de Cambrils.

Redacció