TOTS 21

Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona. Foto Montse Riera

Amb data de 5 de juliol, l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha fet 25 nomenaments parroquials, dels quals 19 són per a rector de parròquies i del Seminari, i la resta, per a adjunts i diaques.

Destaca el nomenament del nou rector de la parròquia de Bonavista, Joan Miquel Bravo, i de parròquies com les de Constantí i La Canonja, Els Pallaresos, Perafort, Santa Maria de Cambrils o La Selva del Camp.

El llistat de nomenaments, que es farà efectius abans de finalitzar el mes de setembre, és el següent:

Parroquials:
Mn. Joan M. Padrell Benet, rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils.

Mn. Norbert Miracle Figuerola, rector de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell.

Mn. Joan Miquel Bravo Alarcón, rector de la Parròquia de Santa Maria Assumpta de Bonavista, a Tarragona (continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria de Vallmoll).

Mn. Antoni Pérez de Mendiguren i Cros, rector de la Parròquia de Sant Salvador dels Pallaresos (continua com a rector de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona).

Mn. Josep Antoni López Salinas, rector de les parròquies de Sant Pere Apòstol de Perafort i de Sant Sebastià de Puigdelfí.

Mn. F. Xavier Morell Rom, rector de les parròquies de Sant Feliu Màrtir de Constantí i de Sant Sebastià de la Canonja.

Mn. Manuel M. Fuentes i Gasó, rector de les parròquies de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp, de Sant Miquel Arcàngel d’Almoster i de Sant Miquel Arcàngel de l’Albiol.

Mn. Josep Bofarull Veciana, rector de les parròquies de Sant Martí Bisbe de l’Aleixar i de la Nativitat de la Mare de Déu de Vilaplana (continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria Assumpta de Maspujols)

Mn. Eduardo José Angulo Colmenárez, rector de les parròquies de Sant Pere Apòstol de Riudecols (i església de la Concepció de Maria de les Voltes), de Sant Antoni de Pàdua de les Irles, de l’Assumpció de les Borges del Camp, de Sant Miquel Arcàngel d’Alforja, de Sant Andreu d’Arbolí i de Sant Esteve de la Febró.

Mn. Lluís Simón Pascual, rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Rodonyà (continua com a rector de la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort de Masllorenç).

Mn. Albert Fortuny Llaveria, rector de les parròquies de Santa Maria de Vila-rodona, de Sant Bartomeu de Montferri, de Sant Bartomeu d’Alió i de Sant Jaume Apòstol de Bràfim.

Mn. Jean Damascene Ndagijimana, rector de les parròquies de Sant Julià de l’Arboç i de Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès.

Mn. Lluís Noguero Aguilar, rector de la Parròquia de Sant Cristòfor de Cunit i tinent de la Tinença de l’Assumpció de Segur de Calafell (continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria de Bellvei).

Mn. Xavier Roig Rovira, rector de les parròquies de Santa Maria de Falset, de Santa Llúcia de Bellmunt del Priorat, de Sant Joan Evangelista de Porrera, de Santa M. Magdalena de Pradell de la Teixeta i de la Nativitat de la Mare de Déu de la Torre de Fontaubella.

Mn. Josep M. Alegret Bellmunt, rector de les parròquies de Sant Llorenç de Llorenç del Penedès, de Sant Jaume de Sant Jaume dels Domenys i de Santa Maria de Santa Oliva.

Mn. Josep M. Font Solé, rector de les parròquies de Sant Jaume Apòstol d’Arbeca, de Sant Martí de Sant Martí de Maldà (i església del Dolç Nom de Maria del Vilet), de Sant Jaume Apòstol de Belianes, de Santa Maria de Maldà, de Sant Jaume Apòstol de Nalec, de Sant Miquel dels Omellons i de la Transfiguració del Senyor de Rocafort de Vallbona, i encarregat del Santuari de la Mare de Déu del Tallat de Rocallaura.

Mn. Jordi Díaz Moix, rector de les parròquies de Sant Jaume Apòstol dels Garidells (i església dels sants Fructuós, Auguri i Eulogi de les Gunyoles) i encarregat de l’església del Sagrat Cor de Jesús de Vistabella (continua com a rector de les parròquies de Sant Salvador de Tarragona, de Santa Maria de la Secuita i de Sant Roc de l’Argilaga).

Mn. Joan M. Ferrer Calvo, rector de la Parròquia de Santa Maria de Salomó (continua com a rector de la Parròquia de Santa Maria de la Pobla de Montornès).

Mn. Raimon Mateu i de la Casa, diaca encarregat de la cura pastoral de les parròquies de Sant Mateu Apòstol de Riudecanyes, de Sant Bartomeu de l’Argentera i de Santa Maria de Duesaigües.

Mn. Joan Curieses Garcia, adscrit a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona.

Mn. Francesc Manresa Manresa, adscrit a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Valls.

Mn. Manuel Borges Anguera, adscrit a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Valls.

Mn. Ramon Martí i Olesti, adscrit a la Parròquia de Sant Pere Apòstol de Reus

Mn. Miquel dels Sants Combalia Aleu, adscrit a la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Tarragona.

Seminari

Mn. Jaume Gené Nolla, rector del Seminari Conciliar Pontifici de Tarragona.