.

.

TOTS 21

La instal·lació d’aquesta barana respon a la necessitat i demanda ciutadana de dotar de més seguretat als vianants que hi passen. Foto: Ajuntament

La Conselleria de Districtes de l’Ajuntament de Tarragona ha col·locat una barana a banda i banda de les escales de la passarel·la d’accés a Tarragona II. Es tracta d’un dels 18 projectes guanyadors dels pressupostos participatius de 2021.

Una de les principals vies per a accedir al centre de la ciutat des del barri de Tarragona II és mitjançant la passarel·la per sobre de l’Autovia del Mediterrani, que uneix l’avinguda Catalunya- Camí de L’Oliva amb el carrer de José Maria Casas de Muller. Aquesta passarel·la és transitada diàriament per un gran nombre de vianants entre els que s’han d’incloure els veïns que l’utilitzen com a via d’accés al CEIP Pax.

Fins ara, a dita passarel·la s’accedia mitjançant un tram d’escales de difícil trànsit a causa de la seva inseguretat. La instal·lació d’aquesta barana respon a la necessitat i demanda ciutadana de dotar de més seguretat als vianants que hi passen.

Redacció