L’Ajuntament de Vandellòs, ‘a l’expectativa’ davant el ‘cas Antoni Mas’

Antoni Mas, al centre de la imatge. Foto: Tarragona21

Davant la notícia de la detenció de l’empresari barceloní Antoni Mas per una presumpta estafa piramidal de més de 200 milions d’euros , l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha volgut aclarir que l’única relació que ha mantingut el consistori amb aquesta persona ha consistit en els contractes signats amb les empreses d’Antoni Mas, ATA Producciones y Eventos Barcelona 2003 i Publiolimpia SLU, per a l’organització de diversos campionats nacionals de balls esportius al municipi.

El contractes per mitjà dels quals l’Hospitalet de l’Infant va acollir aquestes competicions esportives els anys 2012, 2013, 2015 i 2016, “es van complir”. Això va motivar que enguany, per cinquè any, “es tornés a renovar l’acord, per celebrar el Campionat d’Espanya de 10 Balls 2017 els passats dies 13 i 14 de maig”, afirma el consistori en un comunicat.

En aquests moments, l’Ajuntament “està a l’expectativa” del “compliment total” del contracte rubricat aquest 2017, que inclou l’emissió dels programes gravats durant el Campionat d’Espanya de 10 Balls a diversos canals de televisió.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *