L’Ajuntament de Roda de Berà oferirà contractes en pràctiques a joves titulats en atur

L’equip de Govern de Roda de Berà impulsa, per segon any consecutiu, la creació de diverses places de treball en pràctiques per a joves amb estudis que estiguin buscant feina. La iniciativa està subvencionada pel departament de Treball dins el Programa Garantia Juvenil, per tal d’incentivar la contractació dels joves beneficiaris del programa a Catalunya.

Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida a tots aquells joves, entre 16 i 29 anys que compleixin els requisits que se sol·liciten, per tal d’oferir una d’aquestes places.

Els requisits són, ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya; estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, altre títol oficialment reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat; i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. A més a més, les persones que ja van participar a la convocatòria de l’any passat no podran presentar-s’hi de nou.

Els joves interessats han d’acudir abans del 12 de setembre amb el seu currículum vitae a la Borsa de Treball Municipal, on podran inscriure’s i sol·licitar més informació, així com aclarir qualsevol dubte.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *