TOTS 21

Dues de les imatges guanyadores de l’any passat, corresponents al mes de novembre (superior) i gener (inferior). Fotos: Ajuntament 

L’Ajuntament ja prepara el calendari de 2022 de Roda de Berà i per comptar amb les millors imatges que l’han de configurar ha posat en marxa la novena edició del concurs de fotografia.

Es podran presentar fins a 12 fotografies, totes elles de racons i espais del municipi, en format JPG i disposició horitzontal. S’exclouran les que incloguin imatges o retrats de persones.

En aquesta edició la participació s’ha ampliat i no només les persones que estiguin empadronades a Roda de Berà podran presentar fotografies a concurs, sinó també aquelles que tinguin una segona residència al municipi.

Les imatges s’han de presentar abans de l’1 de desembre a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital, dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II només en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’anonimat de l’autoria de les obres.

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la tècnica de Comunicació, Susana Benítez; i Andrés Mondéjar, autor de la gran majoria de les fotografies que han conformat els calendaris de l’Ajuntament des de l’any 2018.

Se seleccionaran 12 imatges, una per a cada mes de l’any, i cadascuna d’elles serà premiada amb 25 euros.

Redacció