.

.

TOTS 21

Per fer ús del pavelló caldrà demanar cita prèvia. Foto: Ajuntament

Coincidint amb el nou pla de reobertura de l’activitat esportiva marcada pel PROCICAT, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha anunciat que “la intenció és reobrir el poliesportiu el dia 1 de març”, i ha afegit: “Tot i que les mesures anunciades a partir del dilluns 8 de febrer ja permeten reprendre l’obertura, s’està a l’espera de llegir la lletra petita pel que fa a la normativa a seguir i protocols a aplicar”.

Al mateix temps, l’edil ha recordat que per fer-ne ús, caldrà demanar cita prèvia. L’Ajuntament està estudiant diferents possibilitats perquè es pugui tramitar telemàticament facilitant el procediment per als usuaris. Tan bon punt es determini, s’informarà de com fer-ho.

Per avançar aquests tràmits, i amb la voluntat de complir amb l’aforament i amb la resta de mesures de seguretat i higiene, l’edil ha concretat que per fer ús del gimnàs del poliesportiu cal presentar una instància específica a l’Ajuntament.

Un cop omplert, cal utilitzar el tràmit d’Instància genèrica i annexar-hi com a fitxer adjunt el formulari. Ho podeu fer electrònicament a través de l’IdCAT Mòbil, opció que es recomana des del consistori.

En el cas de ser usuari per primer cop, cal presentar un certificat de titularitat bancari. Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a poliesportiualtafulla@gmail.com.

Descarrega el document d’instància específica.

Redacció