.

.

TOTS 21

Els beneficis es destinaran a Tarraco Salut, una entitat de voluntaris que donen suport a les persones malaltes i als familiars.

Els beneficis es destinaran a Tarraco Salut, una entitat de voluntaris que donen suport a les persones malaltes i als familiars.

El diumenge 17 de novembre se celebrarà la 5a edició de la Cursa Solidària URV, un esdeveniment, organitzar per l’oficina de Compromís Social, obert a la comunitat universitària i a la societat per recollir fons en benefici d’una entitat social del territori. En aquesta ocasió, la recaptació de les inscripcions es destinarà a Tarraco Salut, que té per objectiu millorar la vida psicoafectiva de les persones de qualsevol edat que estan malaltes i/o soles als hospitals, sociosanitaris o als domicilis.

El recorregut circular de 5 quilòmetres es pot fer corrent o caminant i transcorrerà per les instal·lacions del Port de Tarragona. El tret de sortida serà a les 10 h al Tinglado 1 del Moll de Costa, per anar en direcció al Moll de Llevant, retornar cap al Moll de Pescadors i creuar la línia de meta altra vegada al Moll de Costa.

La inscripció a la cursa ja és oberta i es pot fer al web d’Athletic Events fins al dijous 14 de novembre a les 22 h o en arribar al miler d’inscrits. També es pot fer a l’establiment Athletic Events (Rambla President Francesc Macià, 5, de Tarragona) el divendres 15 de novembre de 17:15 a 19:15 h, i dissabte 16 de novembre de 10:30 a 13:30 h. En aquest punt també es poden recollir les samarretes per participar a l’esdeveniment.

La Cursa Solidària de la URV és una fita esportiva i un esdeveniment amb compromís social en un ambient festiu. En aquesta ocasió la música dels Tympanum Percussió acompanyarà els participants a la jornada.