.

.

TOTS 21

Les diferents curses tenens distàncies de 12km, 21km, 80km i 160km. Foto: Cedida

La Ultra Trail de Tarragona donarà el tret de sortida el pròxim 5 de març des de Cala Romana. El pàrquing del Club Tennis Tarragona serà una de les novetats en l’edició 2021, serà la base i punt de trobada de tots els corredors/es que s’enfrontin aquell cap de setmana a les diferents distàncies per les muntanyes del territori.

En els darrers dies l’organització ha anunciat una sèrie de mesures anomenades covid solutions per tal de poder tirar endavant una prova d’aquestes característiques amb la situació actual de pandèmia.

La limitació de les places serà un dels punts clau en aquesta edició. Volem una cursa molt controlada en tot moment, la nostra idea inicial ha hagut de modificar-se, preteníem organitzar un esdeveniment multitudinari, però la situació actual ens obliga a reduir el nombre d’inscrits/es per tal de minimitzar els riscos, això si, treballarem amb la mateixa intensitat i il·lusió per donar el millor servei possible als que confiïn en naltrus ens explica Sebas Veciana com a director de la prova.

La UTTGN probablement crearà una tendència que observarem en moltes curses durant els pròxims mesos, ja que ha estat la primera prova ITRA en anunciar un test d’antígens a tots els participants abans de la sortida. A més retornarà el 100% de l’import de la inscripció als corredors afectats per la pandèmia o en cas de suspensió per COVID que no puguin assistir.

A la seguretat aquest any hem de sumar-li la prevenció, serà una de les prioritats per aquesta nova edició de La Ultra Trail de Tarragona ens comenta Dani Buyo.

La distància de seguretat de 2 metres serà obligatòria durant tota la prova i caldrà portar la mascareta abans i després de la cursa. Els avituallaments passen a ser individualitzats i el repte encara serà més gran, ja que tindrà un aire de semiautosuficiència, amb avituallaments lleugers com a protagonistes i més distanciats per tal de reduir la interacció.

Els corredors de les proves de referència com les 50 milles i 100 milles poden optar a un dorsal verd, aquesta novetat implica que un company d’assistència podrà recolzar-lo i avituallar-lo durant una part del recorregut.

Les distàncies de 12km i 21km presenten uns recorreguts totalment renovats a les edicions anteriors.

Més informació i inscripcions a https://es.uttgn.cat/

Redacció