.

.

TOTS 21

Hi haurà 14 meses en total, col·locades al redol i disposades amb la distància i mesures adients en el context de la pandèmia. Foto: Cedida

La Tàrraco Arena Plaça (TAP) es convertirà, aquest diumenge dia 14, en seu electoral excepcional en temps de Covid-19. La seva amplitud, bona ventilació i cèntrica ubicació la converteixen en un espai segur per poder-hi anar a votar, i la Diputació de Tarragona, titular de l’equipament, l’ha cedit atès que es tracta d’un ús en benefici de l’interès general. Hi haurà 14 meses en total, col·locades al redol i disposades amb la distància i mesures adients en el context de la pandèmia.

Els equips de la Diputació han treballat al llarg d’aquesta setmana per tal que la TAP estigui a punt per a la jornada. L’Ajuntament de Tarragona hi ha distribuït les meses segons els protocols establerts, i també s’encarregarà de controlar, el proper diumenge, els accessos i el compliment de les mesures d’higiene i distància per part de tothom. Es calcula que al llarg del 14-F puguin passar per la TAP entre 5.000 i 7.000 persones.

D’altra banda, la institució supramunicipal també habilitarà el Pati del Palau de la Diputació, al passeig de Sant Antoni, com a espai de votacions, com ja ve sent habitual en els darrers comicis.

Redacció