TARRAGONA 21

Vista externa de la residència.

La residència de gent gran Horts de Miró acull des d’ahir, en el dispositius habilitat específicament a la quarta planta, residents positius de COVID19 que han hagut des ser traslladats d’altres centres residencials. El dispositiu té una capacitat de 25 places addicionals.

Aquesta mesura s’emmarca en el pla de contingència per a residències de gent gran dissenyat per les conselleries de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies per tal de garantir el màxim nivell de protecció i atenció a les persones que viuen en centres residencials. El cost de les places addicionals l’assumirà Treball, Afers Socials i Famílies.

La residència de gent gran Horts de Miró té una capacitat de 29 places. El servei actual de residència per a persones grans es presta en les plantes segona i tercera de l’edifici en el qual a la planta baixa hi ha el centre d’atenció primària Reus IV.

La residència és titularitat de l’Ajuntament de Reus i la gestió la té encomanada la Fundació Educativa i Social.

A la planta quarta, que fins els moment es trobava tancada, s’han fet adequacions per millorar la sectorització i s’ha equipat per tal que es pugui donar servei per atendre persones que viuen en altres establiments residencials on no es pot portar a terme un aïllament en les condicions establertes per les autoritats sanitàries.

El centre es trobava disponible per a la recepció de nous residents des dilluns, 12 d’octubre. Ahir van ingressar els primers quatre pacients provinents de la Residència Calafell Park i avui n’han ingressat quatre més.

Redacció