TOTS 21

Com marca la tradició al municipi, la nit del 10 de setembre, se celebrarà un concert d’havaneres amb rom cremat. Foto: Cedida

La Pobla de Mafumet ja ho té tot a punt de cara a la celebració de la Diada de Catalunya, el proper dissabte 11 de setembre. Com marca la tradició al municipi, la nit del 10 de setembre, se celebrarà un concert d’havaneres amb rom cremat. Aquesta actuació anirà a càrrec del grup d’havaneres Balandra, una formació nascuda a Reus l’any 2010 que ofereix un ampli repertori de música marinera i de taverna, amb havaneres, rumbes i valsos de nova creació.

D’altra banda, aquest proper dissabte, Diada de Catalunya, la Carpa del Pavelló de la Pobla també acollirà una altra actuació musical. En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec del grup Ruc’n’Roll i es durà a terme a les 12 h del migdia. Els Ruc’n’Roll són un grup que fa homenatge als clàssics del Rock català a través d’un repertori format per cançons de les bandes més conegudes dels anys 90, com Sau, Els Pets, Sangraït o Obrint Pas, entre d’altres.

Ambdues actuacions musicals programades a la Pobla amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya són gratuïtes i amb aforament limitat. Per accedir al recinte no caldrà inscriure-s’hi prèviament i l’accés estarà permès fins a completar l’aforament.

Enguany i a causa de la Covid, aquests actes es duran a terme seguint de manera estricta els protocols per prevenir la propagació de la Covid. Així doncs, els assistents hauran de dur mascareta i rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica en l’accedir al recinte. Així mateix, es farà control de temperatura i s’haurà de mantenir la distància de seguretat amb la resta d’assistents.

La celebració d’aquestes activitats lúdiques amb motiu de la Diada de l’Onze de setembre, tanca el programa d’actes de les Festes d’Estiu d’aquest 2021, programa que es va veure alterat per l’evolució de la pandèmia, fent que s’haguessin de cancel·lar algunes de les activitats previstes. Ara, en garantirse la condició de ser una festa segura, per la millora dels indicadors de la Covid en el conjunt del territori, l’Ajuntament pobletà ha decidit reprendre aquestes últimes activitats amb què es posarà punt final a les Festes d’Estiu d’aquest 2021.

Redacció