.

.

TOTS 21

Imatge de la roda de premsa d’aquest matí. Foto: Ajuntament

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la directora dels Serveis Territorials a Tarragona del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Trinitat Castro, acompanyats per la regidora d’Urbanisme i Mobilitat i presidenta de Reus Transport, Marina Berasategui, han visitat aquest matí la nova parada de busos interurbans Reus Centre – Passeig, davant de la Biblioteca Xavier Amoròs.

Tots tres han valorat molt positivament l’entrada en funcionament de la nova parada ara fa poc més d’una setmana i han coincidit en què l’acollida per part dels usuaris del bus, els veïns i els operadors ha estat bona. Tret d’alguna confusió puntual, el primer o primers dies, el canvi s’ha desenvolupat amb normalitat i sense contratemps.

El passat 26 de juliol es va fer el trasllat de diverses línies de busos interurbans des de la plaça de les Oques a les noves parades als carrers del Doctor Frias i de l’Escorxador. El trasllat ha permès descongestionar la plaça per oferir un millor servei als usuaris, i afavorir, alhora, la mobilitat del trànsit. Des de Reus Transport i la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat es van portar a terme les obres de la nova parada, els arranjaments a la via pública i la instal·lació dels grups semafòrics.

Redacció