TOTS 21

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Aquesta passada matinada, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut 3 persones per un delicte de robatori amb força al carrer La Nau. A les 03.45 hores s’ha rebut un avís d’un veí del carrer La Nau que havia vist diverses persones al terrat. Tres dotacions de la Guàrdia Urbana s’han traslladat fins al lloc dels fets i i han estat fent un reconeixement de la zona, però al no trobar res sospitós han tornat a marxar avisant que si hi havia alguna novetat els informessin de seguida.

Al poc d’haver marxat, s’ha rebut un altre avís i les mateixes dotacions hi han tornat i al veure algunes portes violentades han demanat reforços. Després d’una estona de recerca, a les 4.15 han descobert 3 persones amagades que duien diverses eines per dur a terme robatoris. Els detinguts han mostrat molta agressivitat i han amenaçat als agents en diverses ocasions.

Detingudes dues persones per un delicte d’usurpació i robatori amb força

D’altra banda, aquest matí la Guàrdia Urbana ha frustrat un intent d’ocupació d’un habitatge a la Punta de la Móra. Una dotació de la Guàrdia ha entrat a l’habitatge acompanyats del propietari i l’administrador de les finques. S’hi han trobat dues persones que acabaven d’entrar, amb bosses i maletes, així com altres objectes sostrets d’un altre apartament. S’ha desallotjat i detingut aquestes dues persones per delictes d’usurpació i robatori amb força.

Redacció