.

.

TOTS 21

 

 

Imatg del pregó de l'any passat. Foto: Lluís Rovira

Imatg del pregó de l’any passat. Foto: Lluís Rovira

de l’exposició els tallers del Seguici Festiu; el concert familiar de Reggae per Xics de la banda The Penguins i la inauguració de la XX Biennal d’Art Contemporani Català.

Com és tradicional, el 7 de setembre l’alcaldessa rebrà a les Maria del Camí que hagin nascut o visquin al municipi. A la nit, per tercer any, la gent del Ball de Diables Els Cagarrieres enfilarà la Pujada de la Galera, amb el Marquès de los Vélez de Tota l’Endenga i el Boc de Vandellós. Durant el recorregut, els assistents podran tastar la beguda de la Festa Major, El Caminet, i en finalitzar el Dj Peixampler animarà la nit a la plaça de la Vila.

Diada de Festa Major

El dijous dia 8 de setembre se celebrarà la Diada de la Mare de Déu del Camí amb el Seguici Festiu, la Missa Solemne, el vermut popular, la ballada de sardanes i la ballada dels elements festius.

El programa continuarà combinant novetats i actes tradicionals. El 9 de setembre hi haurà una Masterclass de Swing al parc del Pinaret amb els professors de l’Escola Swingmaniacs i el reconegut quartet Doc Scanlons Coool Cata Combo. El 10 de setembre la 13a Trobada de Gegants aplegarà una quinzena de colles geganteres de diferents poblacions catalanes.

L’acte institucional en motiu de la Diada Nacional anirà a càrrec de l’expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach

El 10 de setembre el Festour farà pujar a l ‘escenari del Parc del Pinaret els grups Segonamà, Pepet i Marieta, Animal i Dj OGT.

L’endemà, al Parc del Pescador, hi haurà l’acte institucional de l’Onze de Setembre amb el parlament d’Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, i la participació de la Coral Verge del Camí i de la Colla Castellera Xiquets de Cambrils.

El cap de setmana següent, el desè aniversari del festival de música electrònica Sunfec i la 9a Mostra d’Entitats posaran el punt final a la Festa Major.

El programa es complementa amb activitats paral·leles com les Regates de Llaguts, les competicions organitzades pel Club Nàutic, la Fira de Rebaixes al Port o les propostes de la Biblioteca i el Teatre del Casal.