TOTS 21

Imatge de l’edició 2019. Foto: Cedida

La regidoria de Festes ha fet pública la programació de la festa de Carnaval de Riudoms d’enguany que tindrà lloc el cap de setmana del 20 al 23 de febrer. La temàtica d’aquesta edició és el «Far West«. La festa arrencarà el dijous 20 amb el tradicional berenar de coca amb xocolata als centres educatius de Riudoms.

L’endemà, a les 16.30 h, hi haurà l’espectacle infantil «La festa dels més tumàcats» i xocolatada per a tothom. A les 18.30 h, arribaran les reines del Carnaval acompanyades del seu seguici per prendre possessió del càrrec d’alcaldesses de l’Ajuntament postís; tot seguit, hi haurà un ressopó amb degustacions populars de Riudoms i música de llauna. Tots aquests actes tindran lloc a la plaça de l’Església. A la nit, l’Espai Jove serà l’escenari de la Festa Carnaval Jove amb DJ D’Barenys, DJ Banegas i DJ Aleix Ballesté.

El dissabte 22, la Biblioteca Antoni Gaudí oferirà un taller de barrets de Carnestoltes per als més petits. L’activitat serà a les 12 h a la sala infantil. La rua de Carnaval pels carrers de Riudoms se celebrarà el diumenge 23 a les 17 h. La cercavila sortirà des de la plaça de l’Església i anirà acompanyada del grup de percussió Riudrum’s fins a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports. A les 18 h, i al mateix lloc, es farà la desfilada de disfresses de totes les persones inscrites al Concurs de Disfresses 2020. A continuació, el grup Disco Pincky animarà la tarda amb música carnavalesca i coreografies. A les 19.30 h, hi haurà un
berenar per a les persones assistents i es lliuraran els premis del Concurs de Disfresses. El ball de casats i no casats amb l’Orquestra Swing Latino» posarà el punt final a l’edició d’enguany del Carnaval.

Actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones

La programació de Carnaval també inclou els actes que se celebraran amb motiu del Dia
Internacional de les Dones, com són L’hora del conte a càrrec del Col·lectiu Dones d’Aigua, el

dissabte 7 de març a les 12 del matí a la Biblioteca Antoni Gaudí; i a les 8 del vespre, el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà, en el marc del Cicle Teatre d’Aprop, l’obra «Ai cony! Un monòleg d’amor, humor i ovaris», un muntatge d’autor i de petit format que pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI.

El diumenge 8 de març, a les 12.30 h, tindrà lloc un Vermut Jove amb música en viu a la plaça petita de l’Església.