.

.

TOTS 21

Davant les acusacions de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que afirma que “la CUP, ICV i ERC boicotegen sense escrúpols la celebració dels Jocs del Mediterrani del 2017”, des de la Candidatura d’Unitat Popular manifestem:

  1. Que el boicot als Jocs del Mediterrani 2017 es produeix directament des de files socialistes i els seus aliats populars de govern, amb la improvisació i opacitat permanents, que han acompanyat el projecte des de bon inici.
  2. Que la llavor dels dubtes ha estat sembrada des de bon inici per les mateixes mans que van decidir tirar endavant un projecte sense el finançament assegurat.
  3. Que les llavors només creixen en terreny adobat, mai en terres infèrtils…
  4. Que mai mostrarem suport ni polític ni personal en projectes que considerem contraris als interessos de la majoria de la població.
  5. Que posarem tants “obstacles” com siguin necessaris per evitar que se segueixi estafant la ciutadania, perquè pensem que tan de bo s’haguessin posat “obstacles” al pàrquing Jaume I (un forat físic i econòmic de 32 M€) o el projecte faraònic del Mercat Central, quan requeria únicament una rehabilitació.
  6. Que no ens deixarem arrossegar per les pressions que representen els reclams d’unitat i consens, perquè no ens fa por nedar a contracorrent quan en tenim el convenciment.
  7. Que, precisament perquè pensem en un futur que sigui millor que el present, no farem seguidisme de la política d’aparador i que només ha beneficiat a uns pocs a la ciutat.
  8. Un cop més, la nostra absoluta desconfiança envers les promeses d’Espanya, les quals gairebé sempre han acabat en paper mullat.
  9. Que considerem lamentable i vergonyós utilitzar el drama de les persones refugiades per tirar endavant un macroesdeveniment que no aturarà ni pal·liarà les morts a l’altra riba de la Mediterrània i a les seves aigües.
  10. Que el nostre batlle ens pot acusar de tot el que vulgui i que està en el seu lliure dret d’esbroncar-nos tant com necessiti, però que no ens farà recular. La història ens absoldrà.