.

Els jugadors de la Cultural celebrant un dels gols que han servit per derrotar al Reus. Foto: Cultural Leonesa

La derrota del Reus Deportiu al camp de la Cultural Leonesa per 2-0 ha complicat encara més la jornada al Nàstic. Els locals han deixat decidit el partit a la primera meitat, amb gols al minut 25 i 32. A la reanudació, i més enllà d’un pal de Carbia al minut 70, els reusencs han desaparegut del camp.

Mentre els roigs-negres queden a cinc punts del descens i, per tant, se’ls obre les portes de l’infern, els granes estan obligats a guanyar a casa contra el Tenerife si no volen quedar-se només a un punt dels lleonesos, que són a hores d’ara els que marquen el descens de categoria amb 32 punts.