.

.

TOTS 21

L’embarcació cambrilenca Trampa IV, de Fernando Garcia, es classificava primera de la jornada a Salou i es coronava com guanyadora de la Copa de Campió absolut. Foto: CNCB

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils està d’enhorabona i, des d’aquest cap de setmana, presumeix un any més de la victòria del Concurs Curricà Coster 10è Interclubs Costa Daurada. Després de les proves celebrades a Tarragona i Cambrils, Salou acollia el passat dissabte 22 d’octubre la darrera jornada de pesca en la qual les embarcacions del CNCB es feien amb el trofeu del torneig.

L’embarcació cambrilenca Trampa IV, de Fernando Garcia, es classificava primera de la jornada a Salou i es coronava com guanyadora de la Copa de Campió absolut gràcies als 27,860 quilos pescats al llarg del torneig. Per altra banda, l’embarcació del CNCB Baco, de Christopher Sánchez, aconseguia la segona posició de la jornada i el trofeu al major nombre de captures amb un total de 27 en les tres proves. Tancava el pòdium l’embarcació Isabela del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs.

Tot plegat, després d’una molt bona jornada de pesca per a gairebé totes les embarcacions participants. Tots ells sortien de bon matí i ja al migdia es celebrava el pesatge corresponent. A continuació, els participants compartien un dinar en el qual es va fer l’entrega de premis i un sorteig de regals. Un cop finalitzada la celebració a Salou, les embarcacions del CNCB tornaven a casa amb totes les copes, que van exhibir també al Barlovento, on van tornar a celebrar els bons resultats.

El Concurs de pesca Interclubs Costa Daurada Curricà Coster, que enguany ha arribat a la seva desena edició, està organitzat de manera conjunta entre els Clubs Nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona. La primera prova es va celebrar l’1 d’octubre a Tarragona, la segona va ser a Cambrils el 8 d’octubre i la tercera i última, aquest dissabte 22 d’octubre. En aquesta edició hi han participat 21 embarcacions entre les tres cites i han pescat un total de 138,670 quilos.

Redacció