.

.

TOTS 21

Imatge de grup dels participants. Foto: Cedida

Un total de 27 parelles s’han animat a competir en el primer torneig inclusiu que se celebra a Tarragona, organitzat per Global Padel Sports, i que ha comptat amb el suport de Vopak Terquimsa com a patrocinador principal. Un primer torneig de pàdel inclusiu que ha tingut com a objectiu el poder donar difusió a aquesta modalitat de pàdel i agrupar també tot tipus d’esportistes que vulguin gaudir d’aquest esport.

La modalitat més comuna del pàdel inclusiu és la d’un jugador a peu i l’altre en cadira de rodes, formant així equip, igual que els rivals, per a així igualar forces i disputar un partit el més competitiu possible. Les normes són les mateixes que el pàdel convencional amb la particularitat que la persona en cadira de rodes se li permet jugar amb dos pots abans del colpejo. Una proposta que vol trencar les barreres de la diversitat. «Un dels pilars fonamentals del torneig i de Vopak Terquimsa és que totes les persones se sentin com a iguals. L’esport, i en aquest cas el pàdel, desprèn valors amb els quals ens identifiquem com a companyia, i que en definitiva ens porten a poder aprendre conjuntament els uns dels altres. Vull felicitar el club organitzador, i a Eduardo Garcia, el seu propietari, per aquesta complicitat esportiva que ha sorgit, i també als participants pel que ens han fet gaudir», explica Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, que ha estat present durant el desenvolupament del torneig.

La iniciativa pretén anar més enllà de la disputa del campionat, i poder oferir continuïtat de pàdel inclusiu a la província de Tarragona. Tots els esportistes en cadira de rodes que desitgin jugar a pàdel poden apuntar-se gratuïtament a les classes que ofereix el Global Padel Sports.

Redacció