.

.

TOTS 21

L'alcalde, Oliver Klein, a la inauguració del centre. Foto: Cedida

L’alcalde, Oliver Klein, a la inauguració del centre. Foto: Cedida

Després de tres anys de marxa en el municipi de Cambrils, la clínica de medicina estètica especialitzada en tractaments amb tecnologia làser obre un nou centre a la Rambla Jaume I, Regeneric Beauty. Es tracta d’un espai on s’oferiran tractaments exclusius d’estètica, cosmètica, salut i benestar de la mà de professionals experts i amb experiència. La inauguració va tenir lloc el passat 1 de març, amb la presència de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, altres regidors del consistori, clients, amics i proveïdors de Regeneric.

Clínica Regeneric és una empresa familiar de medicina estètica que dirigeix la Dra. Soledad Medina al costat d’un equip de professionals qualificats. Durant la inauguració, la Dra. Medina va agrair al municipi de Cambrils el gran acolliment que han tingut des del principi i que els ha portat a ampliar el negoci amb aquest nou projecte anomenat Regeneric Beauty. “Ha arribat el moment de créixer i poder oferir als nostres pacients un altre tipus de serveis enfocats també a la bellesa, al benestar i a la salut, sempre pensat en el que necessiten i en el que ens demanen. Volem ser un centre de referència en la nostra zona, amb productes d’alta qualitat i els millors professionals”. També va voler tenir unes paraules d’agraïment al seu equip que sempre ha estat al seu costat i del qual va destacar la seva vàlua professional i personal.

L’alcalde Oliver Klein va voler destacar la gran notícia que suposa l’obertura d’un nou negoci a Cambrils i va manifestar la seva satisfacció per comptar amb establiments d’alt nivell i de gran qualitat. “Gràcies per apostar per Cambrils i elevar el llistó”, va concloure Oliver Klein.