.

.

TOTS 21

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres divuit morts per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Foto: ACN

El Departament de Salut ha confirmat aquest divendres divuit morts per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Aquesta xifra, la més elevada fins ara en 24 hores, situa en 77 les defuncions acumulades –vuit a l’Ebre i 69 al Camp.

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 79 més i la xifra s’enfila als 916. Aquest divendres hi ha 324 persones hospitalitzades, cinc menys que dijous. En concret, al Camp s’han confirmat disset morts i 76 casos nous, la qual cosa eleva a 805 l’acumulat. D’aquests, 294 persones es troben ingressades, 64 de les quals a l’UCI. A les Terres de l’Ebre s’ha confirmat una mort i tres casos nous, i l’acumulat arriba als 111. En aquesta regió hi ha 30 hospitalitzats, vuit dels quals a l’UCI.

Segons Salut, aquest divendres s’han donat set altes hospitalàries a les Terres de l’Ebre.

Fins ara, la xifra més elevada de víctimes mortals en 24 hores s’havia registrat dimecres passat amb dotze persones finades. Dijous la xifra es va reduir a la meitat.