.

.

TOTS 21

Joan Anton Ramírez com a nou alcaldable del PSC-Vila-seca Som Tots

Em presento per guanyar i governar perquè estic absolutament convençut que Vila-seca necessita un canvi, un canvi tranquil i sense estridències però un canvi imprescindible per guanyar en progrés i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’aquesta meravellosa ciutat”, així s’ha presentat aquest dijous Joan Anton Ramírez com a nou alcaldable del PSC-Vila-seca Som Tots a les eleccions municipals de l’any vinent.

En concret, Joan Anton Ramírez va ser elegit candidat socialista a l’assemblea que es va dur a terme ahir a la tarda a la seu del PSC de Vila-seca. Ramírez va ser proclamat alcaldable per unanimitat, amb el vot a favor de tots els militants socialistes que van assistir a l’assemblea.

En les seves primeres paraules com a alcaldable Ramírez ha afirmat que “Vila-seca necessita un Govern fort i estable, amb un lideratge que tingui les idees clares. Amb tota la humilitat em presento perquè estic convençut que estic preparat per assumir el repte. Vull el canvi perquè defenso que Vila-seca som tots, tots aquells i aquelles que estimem aquesta ciutat i que defensem un futur millor per als nostres fills i filles. Nosaltres no exclourem a ningú i governarem pensant en tots i totes i defensant els interessos de tots i totes, sense exclusions.”

En aquest sentit, “a diferència d’altres opcions”, l’alcaldable ha assenyat que el PSC “com a partit de Govern que és serà un aliat a l’hora de defensar els interessos de Vila-seca a Barcelona i Madrid. Vila-seca ha d’estar a tots els nuclis de decisió i necessitem interlocutors que siguin els nostres aliats. En aquesta línia, el PSC representa una finestra d’oportunitats única.”

Joan Anton Ramírez ha concretat el seu programa de Govern en tres grans eixos: un programa social, un programa econòmic i un programa mediambiental. “Creieu-me, podem canviar per millorar. Com a emprenedor comprenc a la perfecció les dificultats que té molta gent per arribar a final de mes. Jo he viscut determinades situacions, ningú me les ha hagut d’explicar, ni les he llegit, les he viscut i això et marca. Per tant, soc conscient de les dificultats però també de les oportunitats que tenim com a poble per fer un espectacular salt endavant en millora de la qualitat de vida.”

En resum, el nou alcaldable del PSC ha subratllat que la candidatura socialista és “l’única alternativa real al que hem tingut a Vila-seca aquests darrers 40 anys. Sortim a guanyar i estem segurs d’aconseguir-ho però no per cap ambició personal sinó perquè sabem que si fem les coses bé els millors dies pel nostre estimat poble estan per venir. La Vila-seca que imagino serà imparable…”, ha reblat Joan Anton Ramírez.

Redacció