.

.

TOTS 21

Joaquín Sabina visitarà el proper dissabte la pedrera de l’Elies. Ho farà a través de la veu del músic i compositor tarragoní Jan Cruz, qui amb més de 25 anys de trajectòria musical a les seves espatlles i quatre discos en solitari, oferirà el seu espectacle en homenatge a Sabina.

Cruz estarà acompanyat per la seva banda Los Piratas Cojos, anomenada així en al·lusió a la cançó de Sabina. “Durant el nostre espectacle cuidem tots els detalls, des de la seva veu tan característica fins al clàssic bombí, reinterpretant les cançons més insignes de Sabina”, assegura el cantant.

Contigo, Y nos dieron las diez, Pacto entre caballeros o Conductores suicidas, seran alguns dels temes que els assistents al concert podran escoltar dissabte a la nit, a partir de les deu, a la pedrera de l’Elies. Una proposta de la regidoria de Cultura adreçada tant a curiosos com als fans incondicionals del cantant d’Úbeda, que viuran el concert com si tinguessin a Sabina sobre l’escenari. L’entrada, com en tots els actes organitzats dins del cicle de l’Estiu a la Pedrera, serà gratuïta.

Els treballadors i voluntaris de la regidoria de Cultura garantiran el compliment de totes les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19. L’aforament és limitat, la mascareta serà obligatòria en tot moment, es garantirà la distància entre els assistents i hi haurà gel hidroalcohòlic disponible.