.

Un dels grups guanyadors d'aquest cap de setmana

El Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona va acollir aquest passat diumenge el Campionat de Catalunya de Conjunts de Gimnàstica Rítmica. La secció grana va aconseguir grans resultats en aquesta important cita de la disciplina esportiva.

Els conjunts del club que van participar en el campionat català es proclamaren guanyadors a la categoria Infantil Absolut i aconseguien la 5a plaça en Sènior Absolut. A més a més, ambdós conjunts obtenien la classificació pel Campionat d’Espanya que es celebrarà a Saragossa els dies 12, 13 i 14 de desembre.

Paral·lelament, també es va celebrar la 2a Fase de Conjunts de Copa Catalana. La secció del Gimnàstic va presentar cinc conjunts en aquesta competició. L’equip Júnior IV i l’Infantil “A” V/VI van ser els campions en les seves respectives categories, mentre, el Benjamí IV va pujar al 3r esglaó del podi. També cal destacar la participació de l’Infantil “B” i l’Aleví IV.

Aquesta cita va comptar amb la participació aproximada de 700 gimnastes i 130 tècnics arribats de tota Catalunya i del Principat d’Andorra. A més a més, es calcula que més de 3.000 persones van passar per les grades del Pavelló del Club Gimnàstic durant el transcurs del campionat.