.

.

TOTS 21

Felip en la seva etapa de jugador al Nàstic. Foto: Cedida

Felip en la seva etapa de jugador al Nàstic. Foto: Cedida

La reestructuració de futbol base del Nàstic afectarà plenament al cos tècnic del Nàstic. El fins ara entrenador de porters, Felip Ortiz, deixarà d’acompanyar a Vicente Moreno i tot apunta que s’incorporarà al cos tècnic del Barça B al costat de Gerard López i Garcia Pimienta segons explica Mundo Deportivo.

Felip tornarà al club on es va formar després d’aconseguir el que ha estat el seu segon ascens amb el Nàstic aquest com a cos tècnic. El porter lleidatà va arribar a Tarragona com a jugador la temporada 2002/03 on va coincidir amb Jose Ramon Delafuente actualment entrenador de porters del primer equip del Barça i amb qui ja havia coincidit també al Barça B.

Felip comunicarà aquest mateix dimecres la seva decició al Director Esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira.  L’actual entrenador de porters del Nàstic no ha fet oficial encara la seva marxa pendent de la confirmació per part de l’equip blaugrana de segellar l’acord.

Felip ha aprofitat el ple de Salou per anunciar a l’alcalde Pere Granados el seu possible fitxatge perl Barça B. Felip Ortiz pot deixar també el seu càrrec a l’Ajuntament de Salou.