.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa aquesta setmana una nova eina de participació ciutadana en què l’alcalde Fran Morancho es reunirà a través de videoconferència amb la ciutadania que ho sol·liciti. Es tracta del programa L’Alcalde a casa, una iniciativa a través de la qual Morancho compartirà una estona de conversa virtual amb altres veïns i veïnes del municipi.

Aquesta proposta és la continuació de les trobades que Fran Morancho celebrava habitualment amb els veïns i veïnes a través del programa Cafès amb l’alcalde i que actualment no es poden celebrar a causa del confinament que ens obliga a restar a casa. Aprofitant que la tecnologia està a l’abast de pràcticament tothom i tenint en compte l’actual crisi social, econòmica i sanitària que estem vivint, la proposta d’acostar l’alcalde a totes les cases pren més sentit que mai.

Aquest és doncs el motiu pel qual Fran Morancho vol mantenir aquest contacte directe amb la ciutadania, per conèixer les preocupacions que la situació actual està generant entre els veïns i veïnes i per escoltar qualsevol demanda o inquietud que vulguin transmetre al consistori.

Inscripcions a través del correu alcaldeacasa@mont-roig.cat

La primera trobada per videoconferència tindrà lloc aquest dijous 9 d’abril a les 18 h. Tots els veïns i veïnes que tinguin ganes de participar-hi poden inscriure’s a través del correu alcaldeacasa@mont-roig.cat. Un cop feta la inscripció rebran un correu de confirmació amb l’enllaç a la videoconferència i les especificacions tècniques per
poder-hi accedir.