En marxa les inscripcions per al càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller 2017’

Divendres 11 d’agost a les 19h a la Plaça del Fòrum i en el marc de les festes de Sant Magí 2017, torna el càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller 2017’ dirigit a aquells nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que vulguin optar a representar la llegenda de la Cucafera durant les festes de Santa Tecla en l’acte ‘La Cucafera Baixa 2017’.

Els pares i mares interessats han d’enviar un correu abans del 10 d’agost a cucaferatgn@hotmail.com on rebran formulari d’inscripció i el poema que s’hauran d’apendre per interpretar de memòria sobre l’escenari. La interpretació i gestualitat, claredat, soltura, posada en escena i simpatia són alguns dels factors que valora el jurat per triar-ne als guanyadors. El passat any van ser Laura del Peso de 8 anys i Marcel Mislata, de 7 anys, els dos escollis que van encarnar el paper de princesa i cavaller i enguany faran el relleu.

La novetat d’enguany recaurà en la prova del càsting del cavaller que consistirà també en la memorització i interpretació d’un poema que pronunciarà la nit de la baixada augmentat el seu protagonisme a la representació, tot i el seu segon pla respecte la princesa, veritable heroïna, i que representa realment a Santa Marta o Santa Margarida, segons la font de la llegenda.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *