.

.

TOTS 21

Les actuacions que es realitzaran són l’obertura de pas en les seccions de l’actual font, l’anivellament i adequació del terra amb paviment de seguretat per l’ús lúdic dels infants i la instal·lació d’elements de joc. Foto: Ajuntament

Aquest matí s’han iniciat les obres a la plaça Domènech Batet i Mestres, més coneguda com a plaça de la Farinera, per tal de convertir l’espai que ocupava una font en un espai de joc per als infants. El termini d’execució previst és de 3 setmanes.

Aquesta obra respon a la proposta guanyadora realitzada per Ingrid, veïna del barri, en el marc del procés participatiu que es va dur a terme mitjançant els Pressupostos Participatius 2021-2022 promoguts de l’Ajuntament de Tarragona. “Estem en plena fase d’execució dels pressupostos participatius. Amb aquesta intervenció aconseguim la millora del barri a proposta del mateix barri i amb la participació dels veïns, que és el propòsit d’aquests pressupostos”, apunta la consellera de Districtes, Paula Varas. I afegeix: “Aquest Govern creu i molt en la participació ciutadana en els assumptes públics i en la millora dels municipis”.

Les actuacions que es realitzaran són l’obertura de pas en les seccions de l’actual font, l’anivellament i adequació del terra amb paviment de seguretat per l’ús lúdic dels infants i la instal·lació d’elements de joc.

Redacció