.

.

TOTS 21

Els Reis d’Orient seran presents als Pallaresos

L’Ajuntament dels Pallaresos no s’ha rendit a la pandèmia i celebrarà, demà 5 de gener, la Cavalcada dels Reis d’Orient, i ho farà amb força novetats. En primer lloc, els Reis estrenaran tres carrosses noves i els patges lluiran vestuaris nous. Les carrosses estaran teatralitzades. Així, la de Melcior dibuixarà bústies i cartes dels nenes i nenes; la de Gaspar, un conjunt de regals, i la de Baltasar serà la més exòtica, amb la imatge d’una haima i un telescopi per seguir l’estrella.

El regidor de Cultura, Samuel Urbano, ha relatat a Tots21 que també es comptarà amb la participació dels nens i nenes, que podran dur un fanalet seguint la Cavalcada per tal de saludar Ses Majestats. Abans, però, al matí de dimecres s’organitzarà a la sala polivalent un taller de fanalets per tal que els nens i les nenes confegeixin el seu fanalet. També s’hi farà una exposició de les noves carrosses. Nou serà també en aquesta edició que s’estrenarà un estel, que seguirà el recorregut de la Cavalcada.

La Cavalcada començarà a les 18 hores i ho farà des de la sala polivalent per acabar a l’Ajuntament, on es farà la recepció dels Reis i el lliurament de la clau màgica del poble. ‘El recorregut és llarg i ampli donada la situació de pandèmia que vivim, per tal d’evitar aglomeracions’, ha destacat Urbano. Acabat l’acte començarà, per segon any consecutiu, el repartiment casa per casa dels regals, 150 en total. Es tracta d’una nova tradició que ha incorporat el regidor de Cultura en aquest mandat municipal.

J. Garcia